Onze partners


Autotrust

Autotrust heeft vele jaren ervaring, in Nederland en in Europa, in het leveren van garantiediensten aan bedrijven en particulieren. Autotrust en Huiskes automotive werken samen om u een uitgebreide, 180 of 365 dagen garantie te geven op alle mechanische en elektronische onderdelen van uw bij Huiskes automotive gekochte jong gebruikte auto.

autotrust

GoCredible

GoCredible levert een online betaaldienst, waarmee gebruik gemaakt kan worden van een onafhankelijke en onpartijdige tussenrekening. Ook wel derdengeldenrekening genoemd. Door het geld op deze tussenrekening in bewaring te geven, ontstaat een evenwichtige situatie tussen koper en verkoper. GoCredible parkeert het aankoopbedrag van een gekochte auto tot goedkeuring bij aflevering op een onafhankelijke rekening. Voor maximale zekerheid voor u.

gocredible

VWE automotive

VWE voertuiginformatie en -documentatie is een zakelijke dienstverlener voor de autobranche. VWE is bovendien onze officiële door de overheid gelicenseerde RDW-provider van voertuiginformatie en kentekendiensten. Aangevuld met kennis van wet- en regelgeving biedt VWE ons ondersteuning in onze bedrijfsprocessen. Van RDW-diensten en managementinformatie tot remarketingdienstverlening.

vwe